Om Thomas Lowerton

Välkommen till Thomas Lowerton! Vi erbjuder våra kunder kvalitativ tandvård och plastikkirurgi utifrån en rak och tydlig prisbild. Samtliga av våra läkare är specialister från Sverige och Polen som alla sitter på många års erfarenhet och kunskap. Vi talar både svenska, engelska och polska och det finns även svensk tandvårdspersonal med vid behandlingen som översätter allt. Som patient ska du aldrig behöva känna att du inte förstår vad vi gör, det är mycket viktigt för oss. Vi ser alltid till att hålla den högsta tänkbara standard på våra tjänster för att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm hos oss.

Vår klinik i Malmö håller öppet från 8 på morgonen till 20 på kvällen från måndag till torsdag, respektive 8-17 på fredagar och 9-15 under vissa lördagar. Inom kort kommer vi även att erbjuda jourtandvård.

Vår mission är att tillhandahålla tandvårdstjänster av yppersta världsklass. Vi erbjuder de modernaste teknikerna och erbjuder behandling under bekväma förhållanden. Vi är lokaliserade i en attraktiv stadsdel nära centrum. Vi respekterar alltid patientens tid genom att anpassa tider efter dina behov och möjligheter. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg hos oss och anstränger oss därför för att ge dig en behandling med så lite obehag som möjligt. Vi arbetar i ljusa, öppna och stressfria lokaler. Att våra patienter har förtroende för oss är det allra viktigaste för oss. Varmt välkommen till en tandklinik som kännetecknas av nytänkande, ansvar och ärlighet.