Protesbehandlingar

Behöver du en protetisk behandling ska du komma till oss här på Thomas Lowerton Läkarhuset AB. Vi kan erbjuda allt och till allra bästa kvalitet.

Att ha fina och välfungerande tänder handlar om livskvalitet. Ingen ska behöva gå utan tänder i dagens samhälle. Alla måste våga le och ta för sig av livet. Därför finns vi här för er, med dagens teknik är ingenting omöjligt.

Att ha protes

Allt det vi gör här handlar om att se till att du som vår patient får de tänder du vill ha för att kunna fortsätta leva livet. Vi kan ersätta någon enstaka tand men även fixa helprotes som ersätter samtliga tänder. Proteserna anpassas och tillverkas just för dig. Det görs ett avtryck av din käke och protesen tillverkas sedan av de laboratorier som vi har samarbete med, du kan lita på att de är väl utvalda av oss för att de är de bästa. När du väl har fått en protes kan det ta lite tid att vänja sig vid att ha protesen i munnen och att tala och tugga. Det brukar dock gå över ganska snart. Vi hjälper till och ger dig råd. Protesen ska ha allra bästa kvalitet så det efter ett tag inte ska kännas som en protes utan som dina egna tänder.

Flera tjänster

Vi erbjuder idag ett flertal tjänster inom protetiska behandlingar. Våra patienter kommer idag ifrån en mängd städer och samhällen runtom i södra Skåne. Det vi kan erbjuda är följande:

  • Akryl protes
  • Skelett protes
  • Acetal protes
  • Partiell protes

Vi kan även ordna med klassiska kronor, komposit, zirkonium, keramiska bryggor med mera.

Kontakta oss gärna för mer information.